Συνήθεις Ερωτήσεις | Χάρτης Πλοήγησης | Σύνδεσμοι | Επικοινωνία
Κυπριακή ΔημοκρατίαΕπιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας
Αναζήτηση: Αναζήτηση

Προκηρύξεις Θέσεων


ΕκτύπωσηΕκτύπωσηΕδώ θα βρείτε τις προκηρύξεις θέσεων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας. Οι δημοσιεύσεις τοποθετούνται στην ιστοσελίδα αυτή εντός λίγων ημερών απο την δημοσίευσή τους στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας. Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να περιληφθούν όλες οι θέσεις που δημοσιεύτηκαν και το κείμενο να είναι ορθό και ακριβές, τονίζουμε ότι επίσημο κείμενο αποτελεί μόνον ό, τι δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας. Εάν αποφασίσετε να υποβάλετε αίτηση για θέση στη Δημόσια Υπηρεσία σας συνιστούμε να μελετήσετε πρώτα καλά τις σχετικές οδηγίες καθώς και την Αποποίησή μας. Σημειώνουμε ότι οι ανακοινώσεις διαγράφονται αυτόματα μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Αναφορικά με τη γνωστοποίηση αρ. 55 που δημοσιεύτηκε στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας με αρ. 5009 και ημερομηνία 3.2.2017, στα Απαιτούμενα Προσόντα η παράγραφος 3(7), ύστερα από διόρθωση, διαμορφώθηκε ως ακολούθως:

(7) Μεταπτυχιακό δίπλωμα ή τίτλος που αποκτήθηκε μετά από σπουδές διάρκειας ενός τουλάχιστον ακαδημαϊκού έτους στις Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες ή στην Ηλεκτρονική Μηχανική ή στην Ηλεκτρολογική Μηχανική ή στη Δημόσια Διοίκηση ή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, αποτελεί πλεονέκτημα.Αριθμός Επίσημης
Εφημερίδας
Ημερομηνία Επίσημης
Εφημερίδας
Αριθμός
Γνωστοποίησης
Πρέσβης, Εξωτερικές Υπηρεσίες
Αρχείο Acrobat Reader501010/02/201770
Ακόλουθος, Εξωτερικές Υπηρεσίες
Αρχείο Acrobat Reader501010/02/201771
Ανώτερος Λειτουργός Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού
Αρχείο Acrobat Reader501010/02/201772
Ανώτερος Λειτουργός Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Τμήμα Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών
Αρχείο Acrobat Reader500903/02/201755

Κατεβάστε το  Acrobat Reader

Αποστολή της σελίδας
© 2003 - 2009 Κυπριακή Δημοκρατία, Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας